Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.art-stories.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.

CINE SUNTEM?

ART STORIES DESIGN. SRL este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul social în Botosani, Aleea Constantin Gane, nr.12, înregistrată la ONRC sub nr J7/282/2019 , având CUI 40755807.

DESCRIEREA PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR

Site-ul nostru va pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.art-stories.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
Toate informațiile, produsele sau serviciile continute în acest site sunt proprietatea ART STORIES DESIGN.SRL, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.art-stories.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de ART STORIES DESIGN.SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea ART STORIES DESIGN.SRL.

Accesul și utilizarea paginii www.art-stories.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerintelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.art-stories.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor ART STORIES DESIGN.SRL. ART STORIES DESIGN.SRL nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispozitie a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, ART STORIES DESIGN.SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

www.art-stories.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

PRODUSE ȘI COMANDA
Clientul poate comanda direct din secțiunea SHOP a www.art-stories.ro, produsele fiind în stoc până la mențiuni ulterioare. Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate în momentul plasării comenzii. Produsele și imaginile afișate pe site în sectiunea SHOP au caracter informativ, există pe stoc și pot fi trimise în următoarea zi lucrătoare până la mențiuni ulterioare.

Produsele și imaginile afișate pe site la secțiunile COLECȚII DE INVITAȚII au caracter informativ, nu există pe stoc și se realizează doar la comandă. Pentru plasarea comenzii este necesară completarea formularului de comandă menționat în fiecare pagină a fiecarei invitații sau prin pagina de CONTACT.

PREȚUL PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR

Toate preţurile produselor și serviciilor afișate pe site-ul www.art-stories.ro sunt în lei (RON) și sunt finale. ART STORIES DESIGN.SRL este neplătitoare de TVA.

Prețul serviciilor se poate modifica în funcție de opțiunile de personalizare ale cumpărătorului: culori, material, formă, dimensiuni, sau alte elemente de design.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pentru produsele din sectiunea SHOP a site-ului, modalitatea de plată este cu cardul bancar în sistemul 3D Secure.

Pentru produsele și serviciile care nu sunt în sectiunea SHOP, cum ar fi invitațiile, plata se face prin transfer bancar, după primirea facturii de avans. Clientul este obligat să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

MODALITATEA ȘI TERMENII DE LIVRARE

Produsele vor fi livrate în sistem de curierat clientului la adresa furnizata de către acesta la finalizarea comenzii, atunci când comanda este făcută în secțiunea SHOP sau trimisă pe email în secțiunea CONTACT.

Costul de livrare pentru produsele din SHOP va fi de 20 lei, în reședințele de județ și fără kilometri suplimentari și este suportat de client. Acesta va fi afișat la finalizarea comenzii în SHOP.

Costul de livrare pentru invitații și alte produse personalizate va fi calculat în funcție de gramaj și localitate și va fi achitat de CLIENT la primirea pachetului.

Termenul de livrare este de maxim 5 zile lucrătoare pentru produsele din SHOP și 20 zile lucrătoare pentru produsele personalizate de tipul invitațiilor de nuntă (de la obținerea BUNULUI DE TIPAR, aprobarea finală a mostrei digitale).

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2014, art.9, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, Consumatorul are „Dreptul de Retragere”.
Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16 (Exceptări de la dreptul de retragere), consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile de la data la care intră în posesia fizică a produselor (OUG 34/2014, art.9 alin (2), lit b) pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14. ale OUG 34/2014.

Conform OUG 34/2014, art 16 – Exceptări de la dreptul de retragere, nu se pot returna produsele care se încadreaza în următoarele:
a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului ( acesta a oferit Bun de Tipar) şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;
c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; (Practic după oferirea unui Bun de Tipar sau sinonime reprezentând un consimțământ al Consumatorului);
d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid.

În cazul în care nu este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate în aceeași stare, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (factura, etc.). Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte, exceptând defectele deja semnalate de client.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site nu conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de ART STORIES DESIGN.SRL utile în legătura cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.