termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.art-stories.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.

CINE SUNTEM?

ART STORIES DESIGN. SRL este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul social în Botosani, Aleea Constantin Gane, nr.12, înregistrată la ONRC sub nr J7/282/2019 , având CUI 40755807.

DESCRIEREA PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR

Site-ul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.art-stories.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
Toate informatiile, produsele sau serviciile continute în acest site sunt proprietatea ART STORIES DESIGN.SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului www.art-stories.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ART STORIES DESIGN.SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea ART STORIES DESIGN.SRL.

Accesul si utilizarea paginii www.art-stories.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.art-stories.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor ART STORIES DESIGN.SRL. ART STORIES DESIGN.SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, ART STORIES DESIGN.SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

www.art-stories.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

PRODUSE ȘI COMANDA
Clientul poate comanda direct din sectiunea SHOP a www.art-stories.ro, produsele fiind in stoc pana la mentiuni ulterioare. Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate in momentul plasarii comenzii. Produsele și imaginile afișate pe site in sectiunea SHOP au caracter informativ, există pe stoc și pot fi trimise in urmatoarea zi lucratoare pana la mentiuni ulterioare.

Produsele și imaginile afișate pe site la sectiunile COLECTII DE INVITATII au caracter informativ, nu există pe stoc și se realizează doar la comandă. Pentru plasarea comenzii este necesara completarea formularului de comanda mentionat in fiecare pagina a fiecarei invitatii sau prin pagina de CONTACT.

PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Toate preţurile produselor și serviciilor afișate pe site-ul www.art-stories.ro sunt în lei (RON) și sunt finale. ART STORIES DESIGN.SRL este neplatitoare de TVA.

Prețul serviciilor se poate modifica în funcție de opțiunile de personalizare ale cumpărătorului: culori, material, formă, dimensiuni, sau alte elemente de design.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pentru produsele din sectiunea SHOP a site-ului, modalitatea de plata este cu cardul bancar in sistemul 3D Secure.

Pentru produsele si serviciile care nu sunt in sectiunea SHOP, cum ar fi invitatiile, plata se face prin transfer bancar, dupa primirea facturii de avans. Clientul este obligat sa sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

MODALITATEA ȘI TERMENII DE LIVRARE

Produsele vor fi livrate in sistem de curierat clientului la adresa furnizata de catre acesta la finalizarea comenzii, atunci cand comanda este facuta in sectiunea SHOP sau trimisa pe email in sectiunea CONTACT.

Costul de livrare pentru produsele din SHOP va fi de 20 lei, în resedintele de judet si fara kilometri suplimentari și este suportat de client. Acesta va fi afișat la finalizarea comenzii în SHOP.

Costul de livrare pentru invitatii si alte produse personalizate va fi calculat în funcție de gramaj și localitate și va fi achitat de CLIENT la primirea pachetului.

Termenul de livrare este de maxim 5 zile lucrătoare pentru produsele din SHOP și 20 zile lucrătoare pentru produsele personalizate de tipul invitatiilor de nunta (de la obtinerea BUNULUI DE TIPAR, aprobarea finala a mostrei digitale).

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2014, art.9, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, Consumatorul are „Dreptul de Retragere”.
Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16 (Exceptări de la dreptul de retragere), consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile de la data la care intră în posesia fizică a produselor (OUG 34/2014, art.9 alin (2), lit b) pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14. ale OUG 34/2014.

Conform OUG 34/2014, art 16 – Exceptări de la dreptul de retragere, nu se pot returna produsele care se încadreaza în urmatoărele:
a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului ( acesta a oferit Bun de Tipar) şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;
c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; (Practic după oferirea unui Bun de Tipar sau sinonime reprezentând un consimțământ al Consumatorului);
d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid.

In cazul in care nu este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate in aceeasi stare, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte, exceptand defectele deja semnalate de client.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site nu contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de ART STORIES DESIGN.SRL utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site