ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

EXISTĂ UN NUMĂR MINIM DE BUCĂȚI CARE TREBUIE COMANDATE îN CAZUL INVITAȚIILOR DE NUNTĂ?

Da, există un minim de bucăți per model de invitație pentru comandă! Preluăm comenzi de minim 30 de bucăți fie că este vorba despre o comandă de invitații dintre modele de prezentare, 100% personalizate sau invitații suplimentare, adăugate unei comenzi anterioare.

ÎMI PLACE UN MODEL DINTRE INVITAȚIILE DIN COLECȚIA DE PREZENTARE DAR AȘ VREA SĂ LE PERSONALIZEZ ÎN FUNCȚIE DE TEMATICA NUNȚII NOASTRE! AȘADAR, CE SE POATE PERSONALIZA LA INVITAȚIILE DIN COLECȚIE?

Da, pentru invitațiile prezentate pe site se pot schimba/personaliza următoarele elemente:

– hârtia invitației precum și tipul de margini (rupte manual sau tăiate drept),
– culoarea plicului și al fontului,
– fontul,
– grafica invitației (elementele de design se pot muta în părțile laterale sau colțuri, sau se poate îmbogăți/simplifica grafica cu aceleași elemente deja existente pe invitație),
– adăugarea sau eliminarea accesoriilor (bandă de mătase, bandă de satin, bandă de catifea, foiță aurie, liner plic.),
– modelul și culorea sigiliului din ceară (culori deja existente pe site-ul nostru),
– textul (textul vostru original sau textul deja existent pe celelalte modele de invitații de pe site).
Modificările ce țin de grafica intră invitațiilor intră în prețul prezentat pe site în dreptul fiecărui model. În cazul în care doriți adăugarea de accesorii sau eliminarea acestora, prețul crește sau scade în funcție de alegeri.

 

AVEM O TEMATICA SPECIALĂ A NUNȚII ȘI AM DORI CEVA 100% PERSONALIZAT! PUTEȚI REALIZA INVITAȚII DUPĂ CONCEPTUL CLIENTULUI?

Da, bineînțeles! Am fi onorați să vă ascultăm dorința și de a realiza invitații unice pentru cel mai important eveniment din viața voastră! Pentru acest lucru trebuie să ne dați toate detaliile, completând câmpul special dedicat personalizării, din formularul de comandă!
Vă rugăm să luați în considerare că acest tip de invitații (100% personalizate) necesită o perioadă mai mare de realizare și de aceea așteptăm ideile voastre cu cel puțin 3-4 luni înainte de data evenimentului!

PLICUL ESTE INCLUS ÎN PREȚUL INVITAȚIEI?

În funcție de model, invitațiile au sau nu plicul inclus în preț. Pentru modelele la care noi considerăm că plicul nu este necesar și că modelul arată mai bine fără plic, nu am inclus plicul în prețul invitației, însă dacă vă doriți plic, îl puteți comanda separat.
În pagina fiecărui model este specificat dacă invitația are plicul inclus. De asemenea, se specifică dacă invitația necesită plic.

CU CÂT TIMP ÎNAINTE TREBUIE SĂ COMAND INVITAȚIILE?

Pentru un model deja existent în portofoliul nostru, este necesar să comandați cu 3 luni înaintea evenimentului și cu minim 4 luni înainte pentru un model complet personalizat.

îMI PLAC CÂTEVA MODELE DAR NU MĂ POT DECIDE ÎNCĂ ASUPRA UNUI SINGUR MODEL! ÎMI PUTEȚI TRIMITE O MOSTRă FIZICĂ?

Sigur, chiar recomandăm acest lucru înainte de plasarea unei comenzi ferme. Vă putem trimite 5 modele la alegere, dintre invitațiile pe care le regăsiți în colecția de prezentare. Pachetul de 5 mostre costă 30 lei + transport.

PUTEM COLABORA CU voi ȘI PENTRU RESTUL PAPETĂRIE DE NUNTĂ?

Bineînțeles! În aceeași gamă cu invitația de nuntă, realizăm și restul accesoriilor de papetărie: meniuri, plicuri de bani sau place card-uri, numere de masă, liste de așezare la masa (opis), escort cards, linere pentru plicuri, etichete pentru mărturii, bannere, etc. Pentru multe dintre invitatiile noastre, avem realizate și celelalte accesorii din aceeași gamă, deși nu sunt adăugate pe site. Iar pentru celelalte modele, realizăm toate aceste produse fără costuri suplimentare de design, doar de tipărire!

CÂT DUREAZĂ REALIZAREA UNEI COMENZI?

Macheta produsului pentru modelele din colecția casei (simularea digitală) va fi trimisă în 2-5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a vedea încadrarea textului și corectitudinea datelor care apar.
Termenul de producție este de 10-15 zile lucrătoare, de la aprobarea finală a machetei digitale și confirmarea plății. Vă rugăm să țineți cont de faptul că dacă va fi nevoie de o machetă personalizată –pentru folio sau sigiliu–, termenul de producție se poate prelungi până la 30 de zile.

PUTEM PLASA O COMANDă ÎN REGIM DE URGENȚĂ?

Da, dar acest lucru atrage după sine o taxă de urgență în valoare de 300 lei la care se adaugă costul invitațiilor și a transportului! În acest caz timpul de execuție pentru invitațiile din colecția de prezentare va fi de 5-7 zile lucrătoare iar în cazul invitaților complet personalizate, 7 zile realizarea graficii și între 7-10 zile tipărirea și pregătirea lor fizică.

CUM SE REALIZEAZĂ LIVRAREA?

Invitațiile sunt ambalate și expediate prin curier rapid către adresa indicată de voi în formularul de comandă. În țară expediem cu Fan Courier iar internațional, în functie de țara de destinație, găsim împreună soluția cea mai avantajoasă.
Costul transportului va fi suportat de către client. Livrarea durează în general 1-2 zile din momentul în care sunt trimise. Ne delimităm răspunderea pentru eventualele întârzieri cauzate de firma de curierat.

CUM SE REALIZEAZĂ PLATA?

Lucrăm în baza unui avans care vă rezervă practic disponibilitatea noastră față de proiectul dumneavoastră. După discuțiile preliminare, dacă doriți să continuăm colaborarea, vă vom emite o factură de avans.
Plata este structurată în 2 părți:
-50% din valoarea totală a comenzii, nerambursabil la momentul rezervării;
-50% la finalul fazei de producție, prin transfer bancar sau ramburs la curier.

PREȚURILE CONȚIN TVA?

Da, prețurile produselor afișate conțin TVA.

INVITAȚIILE AU AJUNS, DAR NU SUNT AȘA CUM MĂ AȘTEPTAM. POT SĂ LE RETURNEZ?

Nu, invitațiile personalizate nu sunt returnabile și nu se acceptă restituirea lor. Vom lucra cu dumneavoastră până când sunteți mulțumit de macheta finală. Deoarece comandați invitatii de nuntă personalizate pentru evenimentul dumneavoastră, toate comenzile sunt finale. Restituirile nu se acordă pentru diferențele de culoare dintre macheta digitală și produsul imprimat, sau erori gramaticale/ortografice care nu sunt din vina noastră. Nu suntem responsabili pentru eventualele greșeli neobservate de voi pe “bunul de tipar”.

CULORILE SUNT DIFERITE FAȚĂ DE MOSTRA DIGITALĂ. DE CE?

Vă rugăm să luați în considerare existența unor diferențe de culoare de la macheta digitală la produsul fizic/tipărit.
Toate ecranele sunt calibrate în mod diferit. Facem tot posibilul pentru a ne asigura că culorile noastre se potrivesc cu rezultatul imprimat/produsul fizic.

AM SALVAT UN MODEL DE INVITAȚIE DE PE UN SITE DE PROFIL. PUTEȚI SĂ ÎL REALIZAȚI?

Creativitatea ne caracterizează și cu siguranță putem să creăm un model original, pornind de la un model care v-a plăcut în mod deosebit. Respectăm drepturile de autor și nu vom copia munca altor colegi de breaslă. Vă mulțumim pentru înțelegere!

POT COMANDA ȘI PRIN TELEFON?

Ne putem auzi și la telefon, însă toate detaliile trebuie trimise exclusiv pe email: office@art-stories.ro, pentru a nu omite nimic.

LIVRAȚI INTERNAȚIONAL?

Da, livrăm internațional.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ AM PRIMIT PRODUSELE ȘI APAR GREȘELI?

Dacă veți constata vreo eroare de tipărire, vă rugăm să ne contactați în termen de 4 zile lucrătoare de la primirea produselor.
Dacă aceste greșeli nu apăreau pe matrița aprobată de voi (pe Bunul de tipar) vă vom reface invitațiile fără nici un cost din partea voastră. Comanda va fi refăcută în regim de urgență.
Firma nu poate fi trasă la răspundere pentru realizarea defectuoasă a unei comenzi decât în limita valorii comenzii respective. Acest lucru înseamnă fie returnarea sumei achitate fie refacerea comenzii.
Dacă ați aprobat matrița cu aceste greșeli sau dacă greșeala s-a produs din cauza transmiterii incorecte sau incomplete a datelor de către voi, vom reface invitațiile dar costurile (inclusiv transportul) vor fi suportate de către voi.
·Se consideră că este vorba de o nouă comandă, cea în care s-a produs eroarea fiind deja onorată și acoperită de OUG 34/2014, art. 16, lit. C.

PENTRU ORICE ALTE INFORMAȚII ȘI ÎNTREBĂRI REFERITOARE LA PRODUSE, COMANDĂ ȘI LIVRARE, VĂ STĂM LA DISPOZIȚIE!

Ne puteți scrie oricând la adresa noastră de e-mail: office@art-stories.ro