GHID DE COMANDĂ

d
m

Alegerea modelului

Pasul 1

Acesta poate fi ales astfel: – modelele noastre semi personalizabile – crearea unui model 100% personalizat

m

Compunerea invitației

Pasul 2

Invitațiile noastre sunt compuse din cardul invitației și plic. Se pot adăuga diverse accesorii: – sigiliu de ceară – panglică de mătase – șnur de catifea – învelitoare (liner) pentru plic – card pentru RSVP. Adăugarea accesoriilor presupune un cost adițional. Prețul final va fi calculat ulterior și transmis prin e-mail.

m

Trimiterea detaliilor pe email

Pasul 3

Emailul va conține: – modelul ales sau detalii despre tematica nunții în cazul invitațiilor cu design unic – accesorii adăugate/ eliminate – detaliile evenimentului (ora și locația, nume miri/nași/părinți) – alte informații dorite. Textul se va transmite prin e-mail, NU tip poză, corect gramatical și cu diacritice.

m

Plata

Pasul 4

După trimiterea detaliilor veți primi o ofertă de preț. Dacă sunteți de acord cu oferta, vom pregăti factura pentru design și 50% avans, iar diferența se va achita astfel: – transfer bancar, caz în care livrarea se va face după confirmarea plății. – ramburs. Costul transportului nu este inclus în prețul invitațiilor. Pentru mai multe detalii verificați sectiunea transport și livrare.

m

Bunul de tipar

Pasul 5

După 3-4 zile lucrătoare, veți primi pe email macheta digitală. După verificări, ne puteți acorda Bunul de Tipar sau solicita modificări suplimentare. Comanda include 3 revizii gratuite. Modificările ulterioare sunt taxate cu 70 lei/modificare! După acordarea Bunului de Tipar, dacă invitațiile au fost date în lucru, nu se mai pot face modificări!

m

Producția și livrarea

Pasul 6

Timpul de producție și livrare este de 10-15 zile lucrătoare.

d

© 2019-2022 artStories

Close

Vă așteptăm cu design-uri unice și vă surprindem cu noi colecții.

Veți obține un model unic, care va reflecta dragostea și personalitatea dvs. și va oferi invitațiilor o amintire plină de elegantă și stil.

Vă mulțumim că ne-ați ales să fim alături de voi la cel mai minunat eveniment din viața voastră și să aducem un plus de magie unui cadru mirific.

Instagram

@art.stories.ro