Image Alt

Invitații personalizate

  /  Invitații personalizate

De ce să alegi să-ți personalizezi 100% invitația?

Fiecare poveste este diferită și specială, la fel și protagoniștii săi. Cu un plus de eleganță, o explozie de culoare sau pur și simplu ușor hilar, alege să-ți surprinzi invitații în stilul tău.

Lasă-ne mai jos un mesaj cu toate informațiile necesare și noi vom reveni cu o ofertă de preț în cel mai scurt timp.

Vă rugăm să treceți numele miresei și numele mirelui.
Vă rugăm să scrieți detaliile despre locație, biserică, program orar și orice altceva ce ați dori să apară pe invitație, inclus numele părinților și a nașilor. Vă rugăm să folosiți diacriticele acolo unde este nevoie!
Câte invitații doriți să trimiteți? În general, se acordă câte o invitație la o familie.
Dacă doriți să folosim un text anume, vă rugăm să îl notați aici folosind diacritice.

CARE SUNT COSTURILE PENTRU UN MODEL NOU, 100% PERSONALIZAT?

Prețul depinde de complexitatea și accesoriile pe care le doriți. În funcție de opțiunile alese, voi reveni cu o ofertă de preț pe email. Costul designului este de 250 de lei. În prețul designului sunt incluse 3 modificări.

Am primit pe email doar oferta de preț, nu găsesc macheta digitală.

 Emailul inițial va conține doar oferta de preț pentru invitațiile tipărite conform personalizării, modelul va fi conceput după achitarea taxei pentru design.

Close

Vă așteptăm cu design-uri unice și vă surprindem cu noi colecții.

Veți obține un model unic, care va reflecta dragostea și personalitatea dvs. și va oferi invitațiilor o amintire plină de elegantă și stil.

Vă mulțumim că ne-ați ales să fim alături de voi la cel mai minunat eveniment din viața voastră și să aducem un plus de magie unui cadru mirific.

Instagram

@art.stories.ro