1. COSTURI DE LIVRARE

Transportul este achitat de către client și se calculează alstfel:

– înainte de finalizarea comenzii pentru produsele din Shop. 

– în funcție de gramaj și de localitate pentru invitații.

Pentru comenzile în afara țării vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a primi un cost și un timp estimativ de livrare.

Costul total va fi comunicat după finalizarea comenzii, prin e-mail.

  1. URMĂRIREA COMENZII TALE

Se face folosind numarul AWB primit în emailul de confirmare a expedierii, pe site-ul companiei de curierat (FAN COURIER).

  1. TERMEN LIVRARE

– 5 zile lucrătoare pentru plicuri, ștampile și sigilii autoadezive.

– 20 zile lucrătoare pentru invitații.

Vei fi anunțat/ă când coletul a plecat de la noi.

Timpul de livrare se referă strict la timpul dintre primirea comenzii și predarea acesteia către curier. Art stories nu-și asumă responsabilitatea pentru eventualele întârzieri datorate firmei de curierat sau alte condiții (vreme nefavorabilă etc.)

  1. CONDIȚII DE LIVRARE

– Produsele comandate sunt ambalate corespunzător și sunt însoțite de documentele aferente.

– Livrarea se consideră a fi încheiată în momentul predării produselor comandate către Client și la semnarea de primire a AWB-ului.

– Art Stories nu-și asumă responsabilitatea în cazul în care clientul nu răspunde curierului, pentru un nou transport, pentru recepția coletului la altă adresă decât cea menționată în comandă, astfel încât nicio parte să nu pretindă celeilalte daune-interese.

  1. RECEPȚIA PRODUSELOR

Clientul este obligat să verifice la recepția coletului dacă ambalajul este deteriorat sau dacă există probleme/defecte și aduse la cunoștință comerciantului în cel mult 3 zile de la primirea coletului.